Datum: zaterdag 29 oktober 2022, 14:43 - Auteur: Redactie

SCO dendert door en maakt gehakt van koploper RWB

SCO aast op de koppositie van 4D. Zaterdagmiddag was het op eigen gras veel te sterk voor de tot dan toe ongenaakbare lijstaanvoerder RWB.

Rood Wit Blauw had voor het bezoek aan sportpark de Elskens vier duels gespeeld en allemaal overtuigend gewonnen. Het was daarom extra knap dat de Oosterhouters een heerlijke eerste helft op de mat legden. De openingsgoal kwam op naam van Mees de Leijer, die het sterke spel van SCO bekroond zag worden met de 2-0 van Noa Peeters.

Die goalgetter van de thuisclub sloeg ook in de tweede helft toe, waardoor de gasten uit Waalwijk kansloos waren. Alsof hun koppositie er totaal niet meer toe deed. Axel Kastelijns maakte er nog 4-0 van en het slotakkoord was dan wel voor RWB: 4-1. Voetbalinbreda.nl sprak na de winstpartij met één van de Oosterhoutse coaches: Maikel Cohen.

“We speelden een megagoede eerste helft vandaag. Of dit voor ons verrassend is? Nee, we wisten dat RWB nog geen ploegen van bovenin had ontmoet, dus we wisten niet wat we konden verwachten. Onze jongens waren op een missie vandaag en hebben van meet af aan laten zien dat we niet gingen verliezen. Als ze dit op kunnen blijven brengen zijn ze tot veel in staat.”

SCO – RWB 4-1 (2-0)
1-0 Mees de Leijer, 2-0 en 3-0 Noa Peeters, 4-0 Axel Kastelijns, 4-1 RWB.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss