Datum: zaterdag 22 oktober 2022, 18:30 - Auteur: Redactie

Ijzersterk SCO wint inhaalduel met SSW in Dordrecht

SCO heeft de aansluiting met de top van 4D gehouden zaterdagmiddag. De inhaalwedstrijd bij SSW werd ruim gewonnen door de ploeg uit Oosterhout.

In Zuid-Holland wachtte een vaardige ploeg met potentie, maar het bezoek uit Noord-Brabant schrok niet na de snelle achterstand in het hol van de leeuw. Abdelaziz Negro schudde een dubbelslag uit zijn mouw en bepaalde de ruststand daarmee op 1-2.

En in de tweede helft ging SCO vrolijk door: Ferri Kastelijns en Noa Peeters, de laatste weken toch al op schot samen, gooiden de deur hard in het slot voor de thuisclub. Het slotakkoord was voor uitblinker Negro. De 23-jarige buitenspeler voltooide zijn hattrick: 1-5.

Na afloop vroeg Voetbalinbreda.nl aan één van de coaches van de winnaars, Maikel Cohen, of de zege verdiend was. “Er viel niets op deze uitslag af te dingen. Wij waren oppermachtig tegen een technisch heel goede ploeg”, aldus de jonge oefenmeester.

SSW – SCO 1-5 (1-2)
1-0 SSW, 1-1 en 1-2 Abdelaziz Negro, 1-3 Ferri Kastelijns, 1-4 Noa Peeters, 1-5 Abdelaziz Negro.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss