Datum: zaterdag 2 maart 2024, 16:48 - Auteur: Redactie

SCO houdt een punt over aan topper bij Zwaluwe

De reeks van nederlagen is voor SCO ten einde gekomen voorlopig. Zaterdag speelde de promovendus uit Oosterhout gelijk tegen Zwaluwe in 3D.

In de eerste helft was er niks aan de hand voor SCO, sterker nog, het was één van hun betere helften van het seizoen. De gasten kwamen dan ook vrij vroeg op voorsprong door een mooie goal van Noa Peeters (foto). Een kwartier later gaf Peeters na een goede actie aan de zijkant de bal piekfijn voor op Mees de Leijer en het stond pardoes 2-0. Verder gaf SCO de eerste helft niks weg en speelde constant op de helft van de club uit Lage Zwaluwe.

En in de tweede helft kwamen de bezoekers de eerste tien minuten goed uit de kleedkamer en schoot Ferri Kastelijns nog op de paal  Rond de zestigste minuut scoorde Zwaluwe echter een gelukkige goal: 2-1. “En dan zie je het eigenlijk aankomen en scoren ze uiteindelijk een kwartier voor tijd 2-2. Echt balen voor de jongens die ik ondanks de twee verloren punten toch een compliment wil geven voor het vertoonde spel de eerste helft. Als wij dat een langere periode op kunnen brengen zijn we nog tot veel in staat”, aldus SCO-coach Maikel Cohen na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

Zwaluwe – SCO 2-2 (0-2)
0-1 Noa Peeters, 0-2 Mees de Leijer, 1-2 en 2-2 Zwaluwe.