Datum: zaterdag 4 november 2023, 17:58 - Auteur: Redactie

Koploper SCO is niet te stoppen en vloert ook ONI

SCO blijft heersen in 3D. De Oosterhoutse promovendus won zaterdagmiddag op het gras van ONI.

Op een zwaar en lastig te bespelen veld moesten de bezoekers de wedstrijd voor rust beslissen, maar de goal van Noa Peeters (foto) leverde slechts een 0-1-ruststand op. Na de pauze kon SCO er niet meer echt onderuit voetballen en nam de druk van ONI toe. Die club kon eigenlijk alleen maar fysiek spel en de lange bal hanteren.

De blauwhemden kwamen niet echt in gevaar, maar qua spelbeeld hing de 1-1 in de lucht. “Maar die gelijkmaker valt gelukkig niet en vanuit een mooie aanval scoorde Luc van Dongen een mooie bekeken goal. In de 88ste minuut maakt ONI nog 1-2, maar echt spannend wordt het niet meer”, aldus SCO-coach Maikel Cohen tegen Voetbalinbreda.nl.

ONI – SCO 1-2 (0-1)
0-1 Noa Peeters, 0-2 Luc van Dongen, 1-2 ONI.