Datum: zaterdag 30 september 2023, 16:17 - Auteur: Redactie

SCO slikt ruime nederlaag op het gras van GVV ’63

Voor SCO was het een zaterdagmiddag om snel te vergeten. In 3E konden de Oosterhouters hun dominantie niet uiten en beten in het zand van GVV ’63.

Voetballend was SCO gek genoeg beter dan GVV, maar na de terechte gelijkmaker van Nino Doelman, ging het bergafwaarts voor de promovendus. Op slag van rust scoorde de thuisclub 2-1 en in de tweede helft liep men nog uit ook, tegen de verhoudingen in. SCO-coach Maikel Cohen baalde daar flink van toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak na afloop.

“Al doet de uitkomst anders vermoeden, deze nederlaag is niet terecht. Na een twijfelachtig begin waren we na de 1-1 heer en meester. We krijgen 4 of vijf open kansen en moeten de wedstrijd naar ons toe trekken, maar helaas scoren ze uit de counter de 2-1 een minuut voor rust. Daarnaast hadden we een scheidsrechter die alles toe liet en zij zochten het randje daarin op en zelfs daar vaak overheen en dat werd niet bestraft. Na een smerige overtreding waar de scheids met zijn rug naar toe stond scoren ze de 3-1.”

GVV ’63 – SCO 4-1 (2-1)
1-0 GVV, 1-1 Nino Doelman, 2-1, 3-1 en 4-1 GVV.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss