Datum: zaterdag 18 maart 2023, 19:08 - Auteur: Redactie

SCO ten onder bij RWB, maar na afloop volgt goed nieuws

In 4D kwam SCO in de problemen zaterdagmiddag. RWB won op eigen veld van de koploper uit Oosterhout, die echter wel nog goed nieuws kreeg na afloop.

In Waalwijk bleek Rood Wit Blauw een niet te nemen horde voor de blauwhemden. Voor rust nam de leiding, maar na rust repareerde Ferri Kastelijns de schade. En na rust zou Noa Peeters dat ook doen. Tot twee keer toe zelfs, want het was de thuisclub die steeds op voorsprong kwam. Uiteindelijk was het bij 3-3 gedaan met het verweer van de gasten, want RWB schoot de winnende binnen.

Tegen de klok van vijf kwam echter het bericht dat directe concurrent gelijk had gespeeld en dus slechts een punt in was gelopen. SCO staat zodoende nog met een punt meer op de eerste plek. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met SCO-coach Maikel Cohen. “Voor rust waren wij heel slecht, maar in de tweede helft was het beter, want ik heb in ieder geval wel strijd en passie gezien.”

“We kwamen drie keer terug in de wedstrijd. Het is wel zuur, want we worden vier keer onterecht afgevlagd en dan in blessuretijd valt hij voor hen. Ik hoop dat mijn ploeg nu beseft dat ze elke week fris en scherp moeten zijn.”

RWB – SCO 4-3 (1-0)
1-0 RWB, 1-1 Ferri Kastelijns, 2-1 RWB, 2-2 Noa Peeters, 3-2 RWB, 3-3 Noa Peeters, 4-3 RWB.