Datum: zaterdag 18 mei 2024, 14:38 - Auteur: Redactie

SCO voelt de paniek na uitnederlaag tegen Woudrichem

In 3D kan promovendus SCO zomaar het noodlot zien toeslaan deze maand. Zaterdag verloor de club uit Oosterhout bij Woudrichem, waardoor degradatie nog altijd boven het hoofd blijft hangen.

Tegen Woudrichem wisten de bezoekers wat ze konden verwachten. “Ze speelden zwaar anti-voetbal, geen gedachten en alleen maar fysiek. Pompen ieder bal blind naar voren in de hoop dat hij goed valt. Ieder duel op het randje of erover”, vertelde SCO-coach Maikel Cohen aan Voetbalinbreda.nl.
Na vijftien minuten volgde een onterechte vrije trap na een hoop theater en deze werd prima binnen geschoten: 1-0. Tegenvaller voor SCO, maar de Oosterhouters schakelden een tandje bij en voetbalden telkens goed onder het fysieke spel uit. Na een half uur kwam de verdiende gelijkmaker van Abdelaziz Negro, die goed naar binnen kwam en hard binnen schiet. Voor rust nog een aantal kansen waaronder een grote voor Nino Doelman, die de keeper omspeelde, maar de paal trof.
In de tweede helft een zelfde spelbeeld. SCO de bal en Woudrichem bezig met ontregelen. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel tot de 93ste minuut een lange bal in de zestien van SCO viel in de kluts en via een been viel hij binnen: 2-1.
“Erg zuur, want we hebben alles gegeven, goed gespeeld tegen zo’n tegenstander en dan krijg je op het eind de deksel op de neus. Boel bij elkaar rapen en het goede spel van vandaag voortzetten volgende week. Volgende week is de laatste kans en moet er thuis gewonnen worden van BLC en hopen dat de rest doen wat ze moeten doen”, aldus Cohen.
 
Woudrichem – SCO 2-1 (1-1)
1-0 Woudrichem, 1-1 Abdelaziz Negro, 2-1 Woudrichem.