Datum: zaterdag 15 april 2023, 19:43 - Auteur: Redactie

SCO walst over DVVC heen en ruikt de titel na misstap RFC

Hekkensluiter DVVC beleefde een rampmiddag in Oosterhout, waar SCO hard uithaalde. De koploper van 4D haalde net geen dubbele cijfers.

Op sportpark de Elskens ging SCO als een raket van start. David Clement opende de score en daarna ging het hard. Ferry Kastelijns, Mees de Leijer, Delano van Dongen en wederom Kastelijns bepaalden de ruststand op 5-0. DVVC werd er na rust niet veel beter op: Noa Peeters opende de tweede helft met zijn zoveelste doelpunt en daarna scoorden ook Luc van Dongen en Ruben Stolk. Het slotakkoord was voor Kastelijns, die daarmee zijn hattrick voltooide.

Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met beide kampen. Te beginnen met winnend trainer Maikel Cohen, die extra blij was om dat nummer 2 RFC gelijk had gespeeld en de koppositie nu met een marge van drie punten is Oosterhouts bezit is. “De boys hebben gedaan wat ze moesten doen, dat was het doelsaldo opkrikken. Dat hebben ze goed gedaan. De keeper van DVVC pakte nog veel, anders was de score nog hoger uitgevallen.”

DVVC-captain Guus de Jong: “We moesten vandaag tegen de nummer 1 aantreden zonder wisselspelers, hoofdtrainer én er was bij ons een debutant van 15 jaar uit de jeugd in de basis gestart. Het was een zware wedstrijd met dit weer om achter de bal aan te lopen.”

SCO – DVVC 9-0 (5-0)
1-0 David Clement, 2-0 Ferri Kastelijns, 3-0 Mees de Leijer, 4-0 Delano van Dongen, 5-0 Ferri Kastelijns, 6-0 Noa Peeters, 7-0 Luc van Dongen, 8-0 Ruben Stolk, 9-0 Ferri Kastelijns.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss