Datum: zaterdag 4 februari 2023, 18:14 - Auteur: Redactie

SCO wint doelpuntenspektakel op het gras van DHV

Koploper SCO maakte geen fout zaterdagmiddag in 4D. Op het gras van DHV boekte de ploeg uit Oosterhout echter een benauwde overwinning.

In Zevenbergschenhoek was het smullen. Goals, spanning en SCO als triomfator. De titelkandidaat nam al snel de leiding via Robin Tielemans, waarna Ferri Kastelijns de marge verdubbelde. Toch kam DHV voor rust nog terug in de wedstrijd: 1-2.

En na de pauze stond het zelfs even gelijk. Uiteindelijk was het man of the match Kastelijns die SCO de driepunter schonk. Hij maakte de 2-3 en de 2-4. Die laatste was een fenomenale vrije trap. Voetbalinbreda.nl sprak met coach Maikel Cohen na afloop.

“Dit was een goede wedstrijd waarin we binnen tien minuten al op 2-0 stonden. We hebben DHV alleen terug laten keren in de strijd door hun fysieke spel.” De kritische noot was het enige waar SCO zich druk om kon maken. De koppositie bleef intact.

DHV – SCO 3-4 (1-2)
0-1 Robin Tielemans, 0-2 Ferri Kastelijns, 1-2 en 2-2 DHV, 2-3 en 2-4 Ferri Kastelijns, 3-4 DHV.