Datum: zaterdag 17 februari 2024, 17:06 - Auteur: Redactie

Geen periodetitel voor verliezend SCO: “Dit is heel zuur”

Promovendus SCO stond heel het seizoen aan kop, maar verloor zaterdag wederom en staat nu op de derde plek inmiddels. BLC was op eigen terrein nipt te sterk voor de Oosterhoutse gasten in 3D.

Een frustrerende middag in Den Bosch, waar de bezoekers al binnen tien minuten achterstand kwamen vanuit een corner. Al was het niet al te best qua veldspel, toch wist SCO genoeg kansen te creëren, maar zonder resultaat. Bal op de paal, paar keer 1 op 1, maar telkens net niet.

Na rust speelden de bezoekers iets beter en kwamen ze verdiend op 1-1. Hierna probeerden ze ook door te drukken en kregen wederom voldoende kansen. maar de bal wilde er niet in. In blessuretijd tijd nog een goede kans voor SCO en vanuit de omschakeling scoorde BLC de 2-1.

Over en sluiten, geen periodekampioenschap voor de blauwen van coach Maikel Cohen, die na afloop met Voetbalinbreda.nl sprak. “Heel zuur dit, wij hadden vandaag de periode binnen moeten slepen, ballen die voor de winterstop vielen, vallen nu net niet . Deze snel verwerken en door.”

BLC – SCO 2-1 (1-0)
1-0 BLC, 1-1 Mees de Leijer, 2-1 BLC.