Datum: maandag 20 mei 2024, 15:42 - Auteur: Redactie

Slordig JEKA voorkomt thuisnederlaag tegen messcherp SVSSS

In 2C was JEKA maandag al zeker van lijfsbehoud en misschien daarom kon degradatiekandidaat SVSSS zich uitleven in Breda. Ondanks drie goals voor rust, gaven de gasten toch nog de zege weg op sportpark Tussen de Leijen.

De Tricolores maakten een bizarre eerste helft mee, waarin het lager geklasseerde SVSSS op achterstand door Bent Rooijakkers, maar uiteindelijk de gelijkmaker produceerde, weer op achterstand raakte door de laatste weken veel scorende Mehmet Sari en toen toch de rust in zou gaan met een voorsprong: 2-3. Na rust redde Justin Houtzager een punt voor Jeugdig Enthousiasme Kan Alles, maar zat er meer in.

“Voor rust geven we drie goals weg, dat was een drama. Of we gemakzuchtig waren? Niet, echt. We waren wat minder scherp dan normaal. Na rust hadden we genoeg kansen om de 4-3 te maken”, aldus JEKA-coach Maikel Nijst na afloop tegen Voetbalinbreda.nl. De qua ledenaantal grootste club van Breda eindigt het seizoen daarmee op de respectabele zesde positie met een doelsaldo van -2.

JEKA – SVSSS 3-3 (2-3)
1-0 Bent Rooijakkers, 1-1 SVSSS, 2-1 Mehmet Sari, 2-2 en 2-3 SVSSS, 3-3 Justin Houtzager.