Datum: zondag 10 april 2022, 16:10 - Auteur: Redactie

Slordig PCP bijt zijn tanden stuk op stug Noordhoek

PCP wil promoveren via de nacompetitie, maar zondagmiddag in 4C liet het dat niet zien. In en tegen Noordhoek leed de Brabantparkse club duur puntenverlies.

Zonder de geschorste captain Mouhcine Zerouali kwam het bezoek van coach Richard Hoogkamer wel op voorsprong. Het was Mohammed Lamou die voor rust de 0-1 aan liet tekenen in het hol van de leeuw. Maar Noordhoek, dat onlangs als van nummer 2 Terheijden won, bewees wederom uit een beter hout gesneden te zijn dan men denkt gezien hun lage positie op de ranglijst.

De thuisclub schoot de gelijkmaker binnen en daarmee zou de wedstrijd ook afgesloten worden: een puntendeling. Voor PCP-spits Mustapha Houba een hard gelag, zo bleek toen hij na afloop met Voetbalinbreda.nl praatte. “Of dit een blamage was? Nee zeker niet, maar we hebben wel teveel kansen gemist. Bij rust moesten we met 5-0 voorstaan. Op Tweede Paasdag tegen DIA moeten we er staan.”

Noordhoek – PCP 1-1 (0-1)
0-1 Mohammed Lamou, 1-1 Noordhoek.