Datum: zondag 8 oktober 2023, 15:19 - Auteur: Redactie

De slotfase wordt Beek Vooruit wederom fataal

De start van 2C is voor Beek Vooruit uit in het monden in een deceptie. Zondagmiddag verloor de club uit Prinsenbeek tegen de verhouding in van Victoria ’03 en net als zeven dagen eerder opnieuw in de laatste minuten.

.

Net als de derby tegen JEKA van een weekend eerder ging het in de slotfase mis voor de equipe van trainer Jack Sweres. Ondanks het feit dat Victoria de dienst uitmaakte voor rust op sportpark de Heikant, stond het slechts 0-1. Via Loek Schalk (foto) werd het gelijk en op dat moment begonnen de oranjehemden te domineren.

Dat leverde echter geen goal op. Alleen een goal voor de bezoekers uit Oudenbosch, die het humeur tot onder het nulpunt brachten bij de Bekenaren. “We krijgen weer een kutgoal tegen in de laatste minuut, ongelooflijk. Voor rust waren we slecht, we hadden geen controle en moesten blij zijn dat het niet 0-3 stond na 20 minuten.”

“Na rust ben je gewoon de baas alleen maken we de goal niet en dan krijgen we de deksel op de neus. We hadden de deze laatste twee lastige wedstrijden meer verdiend, maar dat gaat wel goedkomen. We hebben echt een leuke en goede ploeg en gaan die resultaten halen”, aldus verdediger Bas Frijters tegen Voetbalinbreda.nl.

Beek Vooruit – Victoria ’03 1-2 (1-1)
0-1 Victoria ’03, 1-1 Loek Schalk, 1-2 Victoria ’03.