Datum: zondag 21 mei 2023, 15:48 - Auteur: Redactie

Solide TSC ZO neemt alle punten mee tegen Hilvaria

In 2D is TSC goed bezig in aanloop naar de nacompetitie om promotie. Zondagmiddag wonnen de Oosterhouters bij Hilvaria.

Een bij elkaar gepuzzeld elftal met een compleet ander middenveld met Ryan Snoeren, Vincent van Hoof en Adam Rached, begonnen de bezoekers vrij aardig aan de wedstrijd. Aan de bal vooral. Door wat korte combinaties in kleine ruimtes werd Hilvaria, dat nog de nacompetitie wil halen, weggespeeld. In die fase volgde ook de goeie 0-1. Door een loopactie van Van Hoof, die Joury den Boogert goed op maat meegaf, rondde hij bekwaam af.

Daarna werd TSC we wat terug gedrukt en werd Hilvaria wat beter, maar echt in de problemen kwam men niet. Na rust, waar de gasten weer goed begonnen, viel gelijk de 0-2 door Bart Dirven. Daarna kon hij er nog twee maken door splijtende passen van Snoeren en Van hoof, maar helaas werden deze gered.

“Mooi dat we nog twee jonge talenten in hebben kunnen brengen met Joep Koppert en Soulyman el Bouazati. We kregen nog wat kansen tegen, maar het geluk was aan onze zijde. Al met al een prima overwinning”, aldus Snoeren na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

Hilvaria – TSC ZO 0-2 (0-1)
0-1 Joury den Boogert, 0-2 Bart Dirven.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss