Datum: zondag 3 april 2022, 15:21 - Auteur: Redactie

Soufiane Meydubi excelleert en PCP overklast VCW

Even kwam VCW terug in de wedstrijd, maar PCP was zondagmiddag uiteindelijk heer en meester. De Brabantparkers doen daarmee prima zaken in de strijd om een plek in de nacompetitie om promotie van 4C.

Sportpark Lage Kant maakte zich op voor een voetbalfeestje. PCP was vrij fit en compleet en kwam op voorsprong dankzij een afstandsknal van Soufiane Meydubi. Van een meter of 25 trapte hij met links binnen: 1-0. Maar dat feestje waar men zin in had werd even bruut verstoord. Een corner werd door goalie Mo Omar verkeerd inegschat en een dorpeling kopte de gelijkmaker binnen: 1-1 bij rust.

Na de pauze stond Meydubi op. Het jongere broertje van voormalige Groen-Wit-ster Said Meydubi ging los. Mouhcine Zerouali had een heerlijke steekbal in huis en Meydbubi faalde oog in oog met de vijandelijke goalie niet: 2-1. De 3-1 was wederom van Meydubi, die daarmee zijn hattrick voltooide. En het was niet genoeg: in de slotfase opnieuw een heerlijke goal in de bovenhoek van buiten het strafschopgebied.

Vier goals van Meydubi en een heerlijke driepunter voor de ploeg van trainer Richard Hoogkamer. Voetbalinbreda.nl checkte de stemming na afloop bij spits Mustapha Houba. “Ons verbeterpunt ligt bij standaardsituaties, waar we een tegengoal door kregen vandaag, maar voetballend waren we zeker beter dan VCW. Vooral na rust begonnen we goed te voetballen. Een echte teamprestatie deze zege.”

PCP – VCW 4-1 (1-1)
1-0 Soufiane Meydubi, 1-1 VCW, 2-1, 3-1 en 4-1 Soufiane Meydubi.