Datum: maandag 22 oktober 2018, 19:35 - Auteur: Redactie

Speler van de week (speelronde 5): Luuk Oomen

Na elke speelronde kiezen wij de ‘VIB’ Speler van de week. Na speelronde 5 is onze keuze gevallen op Luuk Oomen van Bavel.

De kleine aanvaller had de week voor het treffen met DESK in 3B niet kunnen trainen vanwege pijn aan zijn lies, maar toch zat hij bij de selectie zondagmiddag. Uiteindelijk gunde zijn trainer Osman Erbas hem nog een kwartier, toen de uitploeg met 1-0 achter stond op sportpark de Roosberg en met een man minder. De vliegensvlugge aanvaller bood de Bredase dorpelingen uitkomst.

Eerst legde hij na een simpele actie de bal met zijn linkervoet de bal keurig in de verre hoek (2-0) en de manier waarop hij de 3-0 scoorde was indrukwekkend. Hij kapte zijn man uit, snelde zich naar de vijandelijke zestien en schoof het leer a la Lionel Messi in opnieuw de zelfde hoek. De doppelpack van Oomen was broodnodig, want Bavel wist zich lange tijd geen raad met zijn overtalsituatie en stond onder druk. Bavel won en heeft de koppositie voor het grijpen komend weekend. Oomen? Die moet zo snel mogelijk weer in de basis staan.

Namens Voetbalinbreda.nl feliciteren wij Oomen (foto) van harte!