Datum: maandag 16 augustus 2021, 16:58 - Auteur: Redactie

Sport-BSO Flekss heeft een openstaande vacature

2* Pedagogisch medewerker en/of sportbegeleider 8-16 uur

Lijkt het jou leuk om bij een Sport-BSO te werken waar we elke dag hard werken om het de kids naar hun zin te maken? Tijdens schoolvakanties organiseren we uitjes en tijdens schoolmiddagen sportactiviteiten. Op dit moment hebben wij 5 locaties. 2 in de Haagse Beemden, in Princenhage, Prinsenbeek en Brabantpark.
 
Wat zoeken wij?
– Tussen de 8 en 16 uur per week beschikbaar (werktijden worden in onderling overleg bepaald). Ook kunnen er voorschoolse diensten worden gedraaid en tijdens vakanties heb je de mogelijkheid om meer uren te werken. Je werktijden zullen voornamelijk liggen tussen 14:00 en 18:30.
– Je beschikt over een in de CAO kinderopvang vastgelegde beroepskwalificatie of MBO Sport en Bewegen niveau 3/4. Heb je een ander MBO 3/4 diploma? Klik dan hier of je met jouw diploma mag werken op de BSO.
– Je hebt affiniteit met sport en bent in staat om sportactiviteiten te begeleiden en/of organiseren.
– Iemand die het fantastisch vind om om een sportieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van 4-12 jarigen.
– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
– Je bent niet bang om het voortouw te nemen.
– Je bent woonachtig in de omgeving van Breda.
(Heb je op dit moment niet een diploma waarmee je op de BSO mag werken, maar verwacht je deze wel op korte termijn te behalen, dan mag je ook solliciteren op deze vacature.
 
Wat zijn mijn werkzaamheden?
Op de dagen dat je werkt organiseer je een sportactiviteit, dit kan variëren van een standaard activiteit zoals voetbal, maar een speurtocht, bubbelbal of potje lasergamen behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Out of the box denken wordt gewaardeerd! Naast sportactiviteiten worden er ook culturele en ontspannende activiteiten georganiseerd. De belangrijkste zorg is dat de kids een leuke tijd tegemoet gaan in een veilige omgeving. De werktijden zijn tussen 14.00 uur en 18.30 uur. Ook kunnen ochtenddiensten gedraaid worden van 7:00 uur tot 8.30 uur.
 
Wat bieden wij?
– Een behoorlijk salaris volgens de CAO Kinderopvang. Ongeveer €13,50 per uur exclusief vakantiegeld, vakantiedagen en eindejaarsuitkering van 2%. 
– 8 tot 16 uur per week leuk en uitdagend werk.
– Leuke collega’s met veel personeelsuitjes.
– Begeleiding bij de ontwikkeling van jou als pedagogisch medewerker en/of sportbegeleider.
 
Sta je al in startpositie om bij ons te komen werken? Solliciteer dan direct! Mail hiervoor naar info@flekss.nl (inclusief pasfoto). Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Diego.
 
Telefoon: 06 54 28 16 31 (Diego Theunissen)
 
Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.