Datum: vrijdag 30 september 2022, 01:04 - Auteur: Redactie

Sport-BSO Flekss heeft werk voor jou in heel onze regio!

Lijkt het jou leuk om bij een Sport-BSO te werken waar we elke dag hard werken om het de kids naar hun zin te maken? Tijdens schoolvakanties organiseren we uitjes en tijdens schoolmiddagen sportactiviteiten. Op dit moment hebben wij 14 locaties, verspreid over Breda, Prinsenbeek, Oosterhout, Rijen, Dongen en Etten-Leur. Wij zoeken collega’s om ons team te komen versterken. Wij zoeken meerdere mensen voor deze vacature.

Wie zoeken wij?
– Iemand met veel energie en positiviteit die tussen de 12 en 36 uur per week beschikbaar is. In onderling overleg bepalen wij het aantal uren-contract wat wij jou aanbieden.
– Je beschikt over een in de CAO kinderopvang vastgelegde beroepskwalificatie. Denk hierbij aan MBO Sport en Bewegen, social work, onderwijsassistent, of pedagogisch medewerker niveau 3/4. Heb je een ander MBO 3/4 diploma? Klik dan hier of je met jouw diploma mag werken op de BSO: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang
– Je hebt affiniteit met sport en bent in staat om sportactiviteiten te begeleiden en/of organiseren.
– Iemand die het fantastisch vind om een sportieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van 4-12 jarigen.
– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
– Je bent niet bang om het voortouw te nemen.
– Je bent woonachtig in de omgeving van Breda.
– Heb je op dit moment niet een diploma waarmee je op de BSO mag werken, maar verwacht je deze wel op korte termijn te behalen, dan mag je ook solliciteren op deze vacature.

In onderling overleg worden je uren bepaald. Ook werken wij samen met verschillende scholen in Breda en omstreken. Wij ondersteunen deze scholen met de gymlessen en tussenschoolse opvang. Door de samenwerking met basisscholen kunnen wij onze medewerkers grotere contracten aanbieden. De mogelijkheid om administratieve taken de combineren met BSO werkzaamheden behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat zijn mijn werkzaamheden?
Op de dagen dat je werkt organiseer je een sport- en/of spelactiviteit, dit kan variëren van een standaard activiteit zoals voetbal, maar een speurtocht, bubbelbal of potje lasergamen behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Out of the box denken wordt gewaardeerd! Naast sportactiviteiten worden er ook normale activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan knutselen, cupcakes versieren, buiten spelen, gamen etc. De belangrijkste zorg is dat de kids een leuke tijd tegemoet gaan in een veilige omgeving. De werktijden zijn tussen 14.00 uur en 18.30 uur. Ook kunnen ochtenddiensten gedraaid worden van 7:00 uur tot 8.30 uur en tijdens de vakantie-weken zijn wij de gehele dag geopend.

Wat bieden wij?
– Een behoorlijk salaris volgens de CAO Kinderopvang. Zonder ervaring verdien je ongeveer €14 per uur exclusief vakantiegeld, vakantiedagen en eindejaarsuitkering van 2%. Indien je wil overstappen van een andere kinderopvang naar Flekss, nemen wij jouw huidige salaris over.
– 12 tot 36 uur per week leuk en uitdagend werk.
– Leuke collega’s met veel personeelsuitjes.
– Begeleiding bij de ontwikkeling van jou als pedagogisch medewerker en/of sportbegeleider.

– Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden en bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband.
– Ook betalen wij maandelijks €8 per maand mee aan jouw ziektekostenverzekering en ontvang je €15 per maand voor jouw sport-abonnement + een tegemoetkoming in je telefoonkosten.
– Ook betalen wij alle reiskosten die je van en naar de BSO moet maken.
– Kortom, als je komt werken bij Flekss kom je financieel niets te kort.

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Diego via 06-54281631