Datum: zondag 21 november 2021, 16:00 - Auteur: Redactie

Sportieve malaise houdt aan voor zwalkend JEKA

Als het op verliespunten aankomt is JEKA momenteel de slechtste club in 2E. Dat is het resultaat na de uitnederlaag van zondagmiddag bij VOAB.

Als het eenmaal tegen begin te zitten, dan zit het ook echt tegen. JEKA ondervond dat voor de zoveelste keer dit seizoen. Bij VOAB speelden de Bredase Tricolores niet slecht, maar toen de onhandige tegengoal viel was het ‘soort van’ meteen klaar met de gasten. Ondanks het feit dat er na rust nog werd aangedrongen door de ploeg van trainer Ivo van Moergestel, sloeg de thuisclub weer toe uit een standaardsituatie: 2-0.

Het was voor Jules Philippart, aanvoerder van Jeugdig Enthousiasme Kan Alles, een hard gelag zo bleek toen hij Voetbalinbreda.nl sprak. “We geven gewoon de gehele eerste helft niks weg, maar door een fout bij een corner wordt het 1-0 en zie je onze koppies hangen. De tweede helft druk je ze continu terug en valt er weer een goal uit een dood spelmoment”, zo zucht de ervaren middenvelder.

“Voetballend zijn we gewoon beter na rust, terwijl je voor rust niks weggeeft en zelf drie goede kans hebt. Maar ook alle respect voor VOAB. Dat vind ik al jaren een club die bij de beteren van de competitie hoort”, aldus de koning van de oneliners. Hoe dan ook, JEKA kan alleen WSC nog twee punten onder zich houden, dat op zijn beurt wel een inhaalduel tegoed heeft.

VOAB – JEKA 2-0 (1-0)
1-0 en 2-0 VOAB.