Datum: zondag 12 mei 2019, 17:01 - Auteur: Redactie

Stress neemt verder toe voor in extremis falend JEKA

Het op handhaving jagende JEKA kan nog steeds direct degraderen uit 2E. Zondagmiddag verloor de Bredase promovendus bij hoogvlieger Cluzona na een absurd slot.

De situatie wordt elk weekend zorgelijker voor de Bredase Tricolores, die nu op de elfde positie staan. Het zit ook vaak niet mee, net als zondag op het gras van de Club Zonder Naam. De dorpelingen namen weliswaar de leiding via hun gevreesde topschutter, maar toen Jasper Notenboom, het broertje van spelmaker Merijn Notenboom, de gelijkmaker aan liet tekenen bij de hoogvlieger leek een zeer belangrijk punt een feit te worden. Met de nadruk op leek.

Mede dankzij een keepersfout en een mislukte buitenspelval kreeg JEKA de deksel op de neus in de laatste paar minuten: 3-1. “Het is zuur en onnodig”, baalde trainer Bas Liebregts toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak na afloop. “Het klinkt gek, maar ik heb vertrouwen in een goede afloop, ook al hebben we maar drie punten meer dan de twee hekkensluiters WSC en Hoeven. Komend weekend wacht voor Jeugdig Enthousiasme Kan Alles de lastige uitwedstrijd tegen Beek Vooruit.

Cluzona – JEKA 3-1 (0-0)
1-0 Cluzona, 1-1 Jasper Notenboom, 2-1 en 3-1 Cluzona.