Datum: dinsdag 2 maart 2021, 18:56 - Auteur: Redactie

Succesvolle coach Coen Rijppaert blijft bij Bavel

Ook in het seizoen 2021/2022 zal Coen Rijppaert (foto) als hoofdtrainer van zondag tweedeklasser Bavel actief zijn. Hij heeft zijn contract, in goed overleg, met één seizoen verlengd, zo laat de Bredase dorpsclub weten in een persbericht aan Voetbalinbreda.nl.

“De resultaten onder Coen zijn voortvarend te noemen. In het seizoen 2019/2020 promoveerde v.v. Bavel, na een verzoek te hebben ingediend bij de KNVB, naar de tweede klasse. De koploper van derde klasse B had, voordat de coronacrisis uitbrak, een uitstekend puntgemiddelde waardoor dit mogelijk was. Ook in de tweede klasse liet ons eerste team van zich horen. Na vier duels gespeeld stond de ploeg, na overwinningen op RBC, Beek Vooruit, WSC en Uno Animo, fier bovenaan met de volle score van twaalf punten”, zo luidt het commentaar van de Baviaonen.

Rijppart zelf is in zijn nopjes met het langere verblijf in het Bavelse: “Ik heb erg veel zin om de samenwerking via de ingeslagen weg een mooi vervolg te geven. Daarbij kijk ik ook erg uit naar de nieuwe uitdagingen die gaan komen.” Ook aanvoerder Erik Meijerink kijkt uit naar de verdere samenwerking op sportpark de Roosberg: “Coen heeft in een relatief korte tijd voetbalplezier en ontwikkeling aan resultaat kunnen koppelen. We zijn ervan overtuigd, als corona het weer toelaat, dat we samen met Coen de volgende stap kunnen zetten om een stabiele tweedeklasser te worden.”