Datum: dinsdag 6 december 2022, 20:50 - Auteur: Redactie

Technische staf TVC Breda vertrekt na dit seizoen

Alle huidige trainers van het succesvolle TVC Breda hebben besloten komende zomer te stoppen. Nijs Kivits, Kevin Faas én Johan Rijndorp gaan allemaal weg bij de zondag vierdeklasser uit Tuinzigt.

Na vier jaar lang positieve ontwikkelingen (veel eigen jeugdspelers door laten breken + een sterkere discipline in en rondom het veld) en een kampioenschap in de zondag vijfde klasse vorig seizoen als mooiste prijs, gaat er dus een frisse wind over sportpark Kwakkelhut waaien vanaf 2023/2024. Kivitis (foto, midden) gaat wel een nieuw avontuur aan in de voetballerij, maar Faas (foto, rechts) en Rijndorp (foto, links) gaan niet verder als coaches en genieten na de zomer van hun rust.

Rijndorp ligt zijn keuze toe aan Voetbalinbreda.nl. “Ik denk dat het goed is voor deze groep om een nieuw gezicht voor zich te krijgen om die volgende stap te gaan maken, we hebben een goede basis weggezet en daar kan de nieuwe trainer op verder.” Maar voor het zover is hebben de Viola’s nog alles om voor te spelen in de top van 4C. Komend weekend sluit nummer 4 TVC Breda de eerste seizoenshelft af tegen koploper Chaam. Wint het, dan is de titelstrijd helemaal opengebroken.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss