Datum: zondag 11 december 2022, 16:55 - Auteur: Redactie

Teleurstelling is groot bij Rijen na zoveelste nederlaag

Voor Rijen was het een eerste seizoenshelft om snel te vergeten in 2D. Zondagmiddag was CHC op eigen veld te sterk.

De Rijense formatie heeft de focus al op de tweede seizoenshelft, want het laatste competitieduel van 2022 mondde uit in een flinke teleurstelling, zoals te vaak deze campagne tot dusver. Ondanks een doelpunt voor en na rust van Joost Broeders, liep Rijen in het mes. Vier keer om totaal te zijn, waaronder door enkele strafschoppen.

“Het was een frustrerende middag. Ik denk dat we in totaal 20 minuten zuivere speeltijd hebben gehad, daarnaast twee penalty’s tegen gehad en constant achter de feiten aangelopen. Gelukkig hebben we nu winterstop en kunnen we ons opladen voor een belangrijke periode in 2023”, aldus Rijen-coach Jeremy Buchly tegen Voetbalinbreda.nl.

CHC – Rijen 4-2 (2-1)
1-0 CHC, 1-1 Joost Broeders, 2-1 en 3-1 (pen.) CHC, 3-2 Joost Broeders, 4-2 CHC.