Datum: zondag 10 oktober 2021, 17:00 - Auteur: Redactie

Terheijden zet PCP na rust opzij na doelpuntrijke derby

Een geflatteerde zege, maar een lekkere voor Terheijden zondag in 4C. PCP was gevaarlijk, maar de dorpelingen hadden het laatste woord tijdens de derby.

Alhoewel PCP voor geen meter draait dit seizoen, mede door het gebrek aan veel man op de training, leken de Bredanaars de betere ploeg op sportpark Ruitersvaart. Daar was het wederom Jaimy de Koning (foto) die zijn vorm onderstreepte en de openingsgoal produceerde. Zijn goede voorbeeld deed al rap volgen, want toen Martin Mertens de marge verdubbelde, was het bezoek uit Brabantpark even geslagen.

Althans, zo leek het, maar niet was minder waar. Twee goals van de bij PCP teruggekeerde spitta Mustapha Houba, waaronder een pingel, brachten de ploeg van trainer Richard Hoogkamer terug in de strijd. Terwijl de stadsbewoners op zoek gingen naar meer na rust, sloegen de dorpelingen genadeloos toe. En hoe: Bas van den Bersselaar met de 3-2, De Koning met de 4-2 en het slotakkoord was voor Jordi Wirken: 5-2.

Winnend trainer Fred Vrolijk kon niet anders dan toegeven dat de zege van zijn club geflatteerd was.” “Ja, het viel voor ons goed”. aldus de ervaren oefenmeester na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

Terheijden – PCP 5-2 (2-2)
1-0 Jaimy de Koning, 2-0 Martin Mertens, 2-1 en 2-2 (pen.) Mustapha Houba, 3-2 Bas van den Bersselaar, 4-2 Jaimy de Koning, 5-2 Jordi Wirken.