Datum: zaterdag 18 november 2023, 17:36 - Auteur: Redactie

The Gunners blameert zich tegen puntloze hekkensluiter

Voor DVVC leek het een kansloze missie zaterdag in 4F, maar de puntloze hekkensluiter pakte toch een punt bij The Gunners. De ploeg uit de Haagse Beemden deed daarmee slechte zaken in de top van de ranglijst.

In Gageldonk was het geen fijne middag, al leek die er wel degelijk te komen. Sterkhouder Danny Ummels stak er weer eens bovenuit op sportpark het Hooghuys en was tweemaal trefzeker: eenmaal met een kopgoal en de andere na een puike actie: 2-0. Kort erna maakte het bezoek uit Dongen de aansluitingstreffer en was de spanning pardoes terug.

Pal na rust pakte een DVVC’er rood, omdat hij met een ‘ziekte over het schold’ en een kwartier voor tijd moest de gedoodverfde degradant zelfs met negen man spelen na opnieuw een rode kaart.” Dat de gelijkmaker nog viel en we niet in staat waren om één kans te produceren in het restant irriteert me mateloos”, stak The Gunners-trainer Jeroen Ras zijn frustratie niet onder stoelen of banken tegen Voetbalinbreda.nl.

“Ik ben zwaar teleurgesteld met het resultaat. We begonnen nog aardig met een relatief snelle 2-0-voorsprong. Deze week moeten we hard trainen en volgend weekend zal het beter moeten.”

The Gunners – DVVC 2-2 (2-0)
1-0 en 2-0 Danny Ummels, 2-1 en 2-2 DVVC.