Datum: dinsdag 14 mei 2019, 21:46 - Auteur: Redactie

Restant gestaakte wedstrijd prooi voor The Gunners

UPDATE: The Gunners won dinsdagavond van FC Bergen. Vorige maand werd het duel daar gestaakt na een knokpartij. Met nog 28 minuten te gaan stond het toen 0-1. Het werd uiteindelijk 0-2, dankzij een goal van Nick Collins, die een lobje over de keeper in huis had.

Ook de thuisclub kreeg in de slotfase nog kansen, maar doelman Luke van Gurp bleek een grote sta in de weg. Uiteindelijk bleef het bij 0-2. Komende zaterdag kruist The Gunners de degens met Willem II in Tilburg. Met nog twee duels te gaan is het seizoen van de ploeg uit de Haagse Beemden zo goed als over met een plek onder in het linkerrijtje.

ORIGINELE BERICHT ZATERDAG 20 APRIL: The Gunners is nog niet aangehaakt bij de top drie van 4C. Zaterdagmiddag stonden de Bredanaars wel op voorsprong, maar werd het vanwege knokken op en naast het veld al na een uur spelen gestaakt.

Voetballend was The Gunners beter, maar ze hebben het niet af kunnen drukken. Goede goal na een vrije vrije trap van Nick Collins na een mooie aanval. Verder niet in gevaar geweest en dus stonden het bezoek uit Breda aan de leiding. FC Bergen, getraind door toekomstig The Gunners-coach René van Nijnatten, was iets beter de kleedkamer uit gekomen, maar niet gevaarlijk.

”Helaas weer een opstootje in de achttiende minuut van de tweede helft”, zuchtte trainer Mark Schuiten in gesprek met Voetbalinbreda.nl. “Een overtreding van ons op FC Bergen, vervolgens een duw en verder. Gevolg, wedstrijd voor tien minuten gestaakt en conclusie was niet verder spelen. Vandaag dus weer een zwarte dag voor heel The Gunners. Wangedrag op en naast het veld. Laatste woord nog niet over gesproken. Triest.”

FC Bergen – The Gunners 0-1 (0-1) gestaakt na ruim een uur spelen
0-1 Nick Collins.