Datum: zaterdag 6 april 2019, 23:45 - Auteur: Redactie

The Gunners lijkt af te haken na verloren thriller

Promotie blijft wellicht een droom voor The Gunners in 4C. Zaterdagmiddag ging de ploeg uit Gageldonk ten onder op het veld van directe concurrent Oosterhout.

Het eerste kwartier was The Gunners heer en meester, maar daarna volgde een een verkeerde pass door het midden: 1-0. Totaal onnodig. Daarna een goede aanval die resulteerde in een vrije trap. Nick Collins schoot de bal knap binnen, maar een minuut voor rust viel de 2-1. Binnen een minuut na rust stond het echter alweer gelijk door Daniel Zwanenburg. Direct na de aftrap konden de gasten goed doorgaan in de vijandelijke zestien en binnen twee minuten was het pardoes 2-3 door wederom Collins.

”We verliezen wat grip op de wedstrijd daarna en geven teveel ruimte weg. De slecht leidende scheidsrechter was het helemaal kwijt en drukte een negatieve stempel op de westrijd. Verkeerde beslissingen voor beide partijen kwam het laatste deel niet ten goede”, vons coach Mark Schuiten toen hij Voetbalinbreda.nl sprak. Oosterhout of liever gezegd Stefan Kok kwam als winnaar uit de strijd. De gevreesde spits trof twee keer het net.

”Goed voetbal laten zien maar helaas niet in staat verdedigend dusdanig scherp te zijn om doelpunten te voorkomen. Voor de toeschouwers leuke pot om te zien denk ik, maar wij staan met lege handen. Niet verdiend, wel de realiteit. Jammer, wel blij dat we bij momenten echt goed hebben gevoetbald. Maar daar win je niet altijd punten mee.”

Oosterhout ZA – The Gunners 4-3 (2-1)
1-0 Oosterhout ZA, 1-1 Nick Collins, 2-1 Oosterhout ZA, 2-2 Daniel Zwanenburg, 2-3 Nick Collins, 3-3 en 4-3 Oosterhout ZA.