Datum: zaterdag 8 december 2018, 18:50 - Auteur: Redactie

The Gunners moet buigen voor Tilburgse studenten

Na een paar zeges op rij is The Gunners weer teruggeworpen in 4C. Zaterdagmiddag verloren de Bredanaars van TSVV Merlijn.

De bezoekers uit de Haagse Beemden hielden voor rust gelijke tred met de gastheren uit ‘013’. Toch brak Merlijn de ban na de pauze: 1-0. De gelijkmaker van Martijn van Gastel, die een zeer hoog rendement haalt de laatste tijd, lag er echter al snel in, waardoor The Gunners nog kans maakte op een uitzege.

Maar de studentenvereniging uit de rivaliserende voetbalstad had het geluk mee vijf minuten voor het einde. De dienstdoende arbiter floot voor een strafschop en die werd dan ook benut. Aan de 2-1-score zou in extremis niks meer veranderen, waardoor het uitkamp in mineur was.

“We hebben hard gewerkt en er zat meer in, maar we kregen geen echte kansen. Het was gelijkwaardig allemaal en we hadden meer verdiend dan een nederlaag”, aldus verliezend coach Mark Schuiten na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl. Volgend weekend is het The Gunners – Oosterhout ZA.

TSVV Merlijn – The Gunners 2-1 (0-0)
1-0 TSVV Merlijn, 1-1 Martijn van Gastel, 2-1 TSVV Merlijn (pen.).