Datum: zaterdag 11 februari 2023, 19:16 - Auteur: Redactie

The Gunners na rust weggespeeld door VVC ’68

Na een maandenlange pauze hervatte The Gunners 4C zaterdagmiddag weer. De laagvliegers uit Gageldonk kregen VVC over de vloer, dat won en bewees terecht hoger te staan op de ranglijst.

Op sportpark het Hooghuys was het even wennen, want voor het eerst liep er een heuse cameraploeg voor de dug-out. Schijnbaar filmt de zender Veronica voor een nieuw item bij de kleine volksclub uit Gageldonk. En dat waren voor de pauze fraaie beelden, want toen deed de thuisploeg nog mee. Tim Suter werd bediend door zijn broertje en collega achterin Roy Suter en bepaalde de ruststand op 1-0.

De bezoekers, die op de titel azen, moeten zich geschaamd hebben tijdens de rust, want de Bredase laagvliegers waren te pakken. En dat bleek ook in de tweede helft, toen VVC continu de aanval zocht en zijn tenten opsloeg op de helft van The Gunners. Uiteindelijk waren defensieve slordigheden de gastheren te machtig en mocht reservekeeper Jurick de Jong drie keer vissen.

De bezoekers kantelden de wedstrijd volledig verdiend en toonden aan dat The Gunners zijn seizoen al bijna kan afsluiten met een anoieme rol van betekenis. De frisse nieuwe wind die de trainer van het tweede Jeroen Ras, jongen van de club, moet gaan brengen in de huidige selectie van vertrekkend coach Brian Piris is nodig. The Gunners beweegt zich een beetje passieloos en met te weinig voetballend vermogen.

The Gunners – VVC ’68 1-3 (1-0)
1-0 Tim Suter, 1-1, 1-2, 1-3 VVC ’68.