Datum: zaterdag 20 mei 2023, 17:23 - Auteur: Redactie

The Gunners sluit seizoen af met zuinige winstpartij

Het laatste duel van 4C is zaterdag gewonnen door The Gunners. Bij hekkensluiter Lepelstraatse Boys legde de ploeg uit Gageldonk definitief beslag op de zesde plaats.

In Lepelstraat, waar de thuisclub op zoek was naar zijn vierde of wellicht zesde puntje van de campagne, liet het bezoek van afzwaaidend coach Brian Piris er geen misverstand over bestaan. Met een aantal jeugdspelers in de selectie, waaronder Tijmen Mollier, werd de ruststand op 0-2 bepaald. Mollier scoorde de openingstreffer en rechtsback Joep Adan (foto) verdubbelde de marge met een knal in de kruising.

Maar na rust kon The Gunners niet meer prikken tegen de slechtste ploeg van de regio. Een tegengoal viel er ook niet en dus werd het slechte jaar besloten met een zuinige overwinning. Captain Eljay Hoed beleefde ook zijn afscheid en trekt zoals bekend naar Internos deze zomer. Aan de hand van nieuwbakken trainer Jeroen Ras moet de kleine club uit de Haagse Beemden weer omhoog krabbelen.

Lepelstraatse Boys – The Gunners 0-2 (0-1)
0-1 Tijmen Mollier, 0-2 Joep Adan.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss