Datum: zaterdag 11 november 2023, 17:38 - Auteur: Redactie

The Gunners veegt Irene ’58 na rust van de grasmat

In 4F haakte The Gunners zaterdagmiddag weer aan bij de topploegen op de ranglijst. Op bezoek bij Irene ’58 werd er overtuigend gewonnen door de club uit de Haagse Beemden.

Bij The Gunners was voor het eerst de aanval compleet en dat resulteerde meteen in een zo gewenste ruime overwinning. Voor rust scoorde gelegenheidsspits Boris Houtzager de 0-1. De eerste helft werd vooral gekenmerkt door de gemiste kansen. Tweemaal werd een 1 op 1 met de vijandelijke goalie om zeep geholpen en eenmaal belette de lat een goal van vleugelspeler Gilliano Lenz.

Na rust kon cultspits Daniel Zwanenburg eindelijk zijn rentree maken na lang blessureleed. Dit betaalde zich meteen uit doordat de totale dynamiek van de frontlinie verbeterde. Na een schitterende aanval over rechts via Lenz werd Danny Ummels vrijgespeeld op de rand van het strafschopgebied. De routinier haalde vervolgens schitterend uit waardoor het 0-2 stond. Hierna scoorde nieuweling Liam de Vries tweemaal door twee flitsende uitbraken.

Het slotakkoord was voor aanvoerder Ummels die de 0-5 op het bord zette na een benutte strafschop als gevolg van een overtreding op De Vries. Met slechts vier punten minder dan koploper NEO ’25 is formatie uit Gageldonk springlevend.

Irene ’58 – The Gunners 0-5 (0-1)
0-1 Boris Houtzager, 0-2 Danny Ummels, 0-3 en 0-4 Liam de Vries, 0-5 Danny Ummels (pen.).