Datum: donderdag 18 januari 2024, 16:00 - Auteur: Redactie

The Gunners verlengt contract met ‘trainer uit eigen gelederen’ Jeroen Ras

Jeroen Ras (foto) gaat ook na de zomer door als hoofdcoach van The Gunners. De jonge oefenmeester uit de Haagse Beemden debuteerde dit seizoen en dat smaakt voor beide partijen naar meer.

Voorzitter Mario van der List van de ploeg uit Gageldonk: “Zowel het bestuur als Jeroen kijken terug op een goede eerste helft van het seizoen en hebben het vertrouwen erin om de tweede helft van het seizoen succesvol af te sluiten. Dat vertrouwen is ook naar elkaar uitgesproken om het contract te verlengen voor volgend seizoen.”

Tegenover Voetbalinbreda.nl reageert Ras ook op zijn verlenging. “Ik ben zeer blij met de verlenging van mijn contract. Er is sprake van een goede samenwerking met wederzijds respect én plezier met de hele club en in het bijzonder met het eerste elftal. In de tweede seizoenshelft hopen we onze doelen te bereiken, om te beginnen de nacompetitie om promotie.”

The Gunners staat in de zaterdag vierde klasse F op de vierde positie met zes punten minder dan koploper NEO ’25. Op zaterdag 3 februari hervat het Arsenal van Breda de campagne met een lastige uitwedstrijd bij concurrent RFC.