Datum: zaterdag 13 april 2019, 17:21 - Auteur: Redactie

The Gunners vernederd door Tilburgse studentenclub

Zonder twijfel de meest zwarte middag voor The Gunners in 4C. Zaterdagmiddag won TSVV Merlijn met dubbele cijfers van tien Bredanaars.

Sportpark het Hooghuys beleefde zijn dieptepunt tegen titelkandidaat Merlijn. De hele achterhoede van The Gunners, die normaal in de basis staat, was niet aanwezig. Vakanties waren daar debet aan. “En we zijn onze afspraken niet nagekomen en hebben slecht gespeeld. Stonden met 0-4 achter door persoonlijke fouten. Twee vrije trappen weggegeven op twintig meter die er in gingen. Terugspeelbal vanaf de middenlijn recht in de voeten van de spits”, zuchtte coach Mark Schuiten toen hij Voetbalinbreda.nl sprak na afloop.

Toch kwam de formatie uit de Haagse Beemden op 1-1 door Nick Collins middels een schot van afstand: de vijandeijke keeper liet hem los. Daarna kreeg Elyas Amaziane rood door een mislukte poging de bal in de goal te krijgen. Als een soort volleerd karatekid raakte hij de keeper. Na rust werd het nog wel 2-4 door doelpunt van Max van der List, maar daarna ging het snel: 2-10 voor de bezoekers studentenvereniging uit 013. “In theorie is alles nog mogelijk. Ik kan er wel in geloven maar die gasten moeten het geloven, anders wordt het niks meer. Helaas zijn er de komende weken ook weer een paar afwezig”, aldus Schuiten. Komend weekend wacht FC Bergen-uit.

The Gunners – TSVV Merlijn 2-10 (1-4)
0-1, 0-2, 0-3 en 0-4 TSVV Merlijn, 1-4 Nick Collins, 2-4 Max van der List, 2-5, 2-6, 2-7, 2-8, 2-9 en 2-10 TSVV Merlijn.