Datum: zaterdag 28 mei 2022, 16:59 - Auteur: Redactie

VIDEO: The Gunners slacht gefrustreerd Oosterhout

Een duel om des keizersbaard zaterdag in 4D en vooral Oosterhout acteerde er naar. The Gunners hield derhalve flink huis voor eigen publiek.

Hij kwam geruisloos uit het tweede, maar de laatste weken is Justin Tijssen (foto) flink op schot namens de ploeg van trainer Brian Piris. Op sportpark het Hooghuys opende de spits de score en verdubbelde de marge al snel daarna. Jeugdspeler Lucas van Steen besliste het treffen met de laagvlieger al snel: 3-0. Daarna ging het hard. Tijssen voltooide zijn hattrick, Boris Houtzager pikte een goaltje mee en Tijssen maakte met zijn vierde doelpunt van de middag de 6-0. Ook aanvaller Danël Zwanenburg prikte nog.

Het slotakkoord was voor de jonge reserve-goalie Jurick de Jong. De thuisploeg uit Gageldonk kreeg een strafschop en die mocht hij nemen. De ballenvanger bewees ook een goede traptechniek te hebben, want de 8-0 (!) werd een feit (zie video hier onder). De Oosterhouters waren zo gefrustreerd om het optreden van de arbiter, dat ze nog bijna van het stapten. The Gunners speelt de laatste speelronde bij Berkdijk en kan zich dan op gaan maken voor de strijd om promotie via de nacompetitie medio juni.

The Gunners – Oosterhout ZA 8-0 (3-0)
1-0 en 2-0 Justin Tijssen, 3-0 Lucas van Steen, 4-0 Justin Tijssen, 5-0 Boris Houtzager, 6-0 Justin Tijssen, 7-0 Daniël Zwanenburg, 8-0 Jurick de Jong (pen.).