Datum: zaterdag 3 november 2018, 22:16 - Auteur: Redactie

The Gunners zakt voor zijn examen: concurrent ONI blijkt sterker

De flitsende start van het seizoen is voor The Gunners veranderd in harde realiteit. Zaterdagmiddag verloor de ploeg uit de Haagse Beemden met harde cijfers op eigen veld van koploper ONI.

Na vier zeges op rij en legitieme titelhoop kan The Gunners met beide benen op de grond de focus leggen op een hoge eindnotering in 4C en eventuele promotiekansen. Op sportpark het Hooghuys werd namelijk duidelijk dat er nog betere ploegen zijn dan de Bredanaars.

De beste wint niet altijd, maar zaterdag wel. In Gageldonk zag het trouwe thuispubliek hoe ONI brutaal de leiding nam. Pas bij een 0-2-stand kon Elyas Amaziane iets terug doen namens de withemden. Toch werd het nog voor rust 1-3 en dat leek de doodsteek voor de gastheren.

Na de pauze lieten de bezoekende dorpelingen namelijk zien over een solide defensie te beschikken en tot overmaat van ramp voor de thuisclub prikte ONI er nog een doelpunt bij. “We hebben volkomen terecht verloren. Ik denk dat de kampioen duidelijk is”, aldus verliezend trainer Mark Schuiten tegen Voetbalinbreda.nl na afloop.

The Gunners – ONI 1-4 (1-3)
0-1 en 0-2 ONI, 1-2 Elyas Amaziane, 1-3 en 1-4 ONI.