Datum: zaterdag 13 april 2024, 17:19 - Auteur: Redactie

The Gunners zegeviert bij degradant DVVC en droomt

The Gunners heeft na zaterdag goede papieren voor de laatste periodetitel van 4F. DVVC werd verslagen, terwijl concurrent TSC ZA verloor.

Het werd in Dongen een eenzijdige wedstrijd. The Gunners wilde de schande van de heenwedstrijd (2-2, red.) wegpoetsen met een ruime overwinning en dit lukte slechts ten dele. Voor rust scoorde Sam Bestman de openingstreffer na een indrukwekkende rush over de as van het veld. Kort hierna maakte Rik Gielen de 0-2, waarna de wedstrijd eigenlijk al beslist werd. Voor rust had The Gunners op een 0-3-voorsprong moeten komen toen drie Bredase aanvallers uiteindelijk tegen één verdediger geen goal wisten te maken.

Na rust kwam de wedstrijd definitief in het slot na een vloeiende combinatie tussen Jeffrey Cuppen en Gielen, waarna uiteindelijk na een assist van laatstgenoemde Gilliano Lenz de 0-3 maakte. “Uiteindelijk ben ik blij met de reguliere overwinning. We hadden wel meer moeten scoren. Volgende week wacht de cruciale thuiswedstrijd tegen TSC ZA. We zullen top moeten zijn om dan met het oog op plaatsing nacompetitie te kunnen winnen. Zoals het er nu naar uitziet is aanvoerder Danny Ummels dan weer aanwezig”, aldus The Gunners-coach Jeroen Ras na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

DVVC – The Gunners 0-3 (0-2)
0-1 Sam Bestman, 0-2 Rik Gielen, 0-3 Gilliano Lenz.