Datum: zaterdag 29 september 2018, 21:10 - Auteur: Redactie

The Gunners wint tweede wedstrijd ook in Roosendaal

The Gunners is zaterdagmiddag ook in speelronde 2 sterk gebleken. Op bezoek bij DVO ’60 wonnen de Bredanaars wederom in 4C.

In Roosendaal kregen de gasten tijdens eerste helft weer veel kansen. Na vijf minuten al: een goede corner met een schot van Martijn van Gastel die op de kruising uiteen spatte. DVO kwam sporadisch voor de goal van Luke van Gurp, die de afwezige Kenneth Knaflewski weer verving en was dan ook niet echt gevaarlijk geweest. Na een kwartier werd de ban gebroken door een mooi doelpunt van de nieuwe spits Daniel Zwanenburg (foto). Vanuit corner van DVO was Kevin Visser alert en pakte snel de bal op en stuurt Zwanenburg 1 op 1: doelpunt nummer twee dit seizoen voor de Zuid-Hollander.

Na een half uur volgde een schot van Van Gastel, die een latrelatie had. De bal vloog weer op de lat, maar Visser was wel trefzeker in de rebound: 0-2. Toch werd het nog even spannend na een corner tegen: 1-2. Maar, twee  minuten later een was er een voorzet van de bedrijvige Van Gastel, die Visser weer scherp binnen schoot. Tot slot van het eerste bedrijf volgde er nog een schot van Jason Kuklewski net over het vijandelijke doel en kopte Elyas Amaziane op de paal. Na rust was het spel van de leidende gasten matig. “We hebben in de tweede helft niet de energie kunnen brengen van de eerste helft. Wat kansen gehad, maar slordig in de passing en we hanteerden een te lage balcirculatie”. zei coach Mark Schuiten na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

Na een uur spelen was er een korte terugspeelbal van DVO: Zwaneburg pikte de bal op en legde keurig terug op Kuklewski, die de stand heel comofortavel maakte. Een afvallende bal na een vrije trap viel nog wel goed voor de thuisclub (2-4), maar dat kon de pret niet bederven bij de ploeg uit de Haagse Beemden, die nu zes uit zes heeft.

DVO ’60 – The Gunners 2-4 (1-3)
0-1 Daniel Zwanenburg, 0-2 Kevin Visser, 1-2 DVO ’60, 1-3 Kevin Visser, 1-4 Jason Kuklewski, 2-4 DVO ’60.