Datum: zaterdag 4 maart 2023, 18:07 - Auteur: Redactie

Tiental SCO levert puike prestatie door GSC/ODS te kantelen

SCO bleef zaterdag in het spoor van koploper RFC. In Dordrecht wonnen de Oosterhouter zeer knap van GSC/ODS, dat een uur lang een man meer had.

Veel tikken op de kin voor SCO: eerst de 1-0 van de Zuid-Hollanders en wat later de tweede gele en discutabele kaart voor Beau Zomers. Terwijl hij de overtreding niet had gemaakt, moest hij toch met rood van het veld. Ondanks dat bepaalde Axel Kastelijns de ruststand op 1-1.

En na de pauze kwam er nog meer: Danny Hoefnagels bracht de bezoekers in extase en zou de winnende treffer maken. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met de trotse hoofdcoach Maikel Cohen. “Complimenten aan mijn ploeg. We speelden ruim een uur met tien man.”

“Maar we hebben keihard geknokt en met zijn allen deze terechte overwinning uit het vuur gesleept.” Een cruciale driepunter voor de blauwhemden, die volgend weekend de wedstrijd van het jaar gaan ervaren, thuis tegen kersvers periodekampioen en titelconcurrent RFC.

GSC/ODS ZA – SCO 1-2 (1-1)
1-0 GSC/ODS ZA, 1-1 Axel Kastelijns, 1-2 Danny Hoefnagels.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss