Datum: zondag 27 september 2020, 15:17 - Auteur: Redactie

TPO stuurt Advendo met pak rammel huiswaarts

De redelijke start van 5B is zondag teniet gedaan. In Moerdijk trakteerde TPO Advendo op een oudewerwets pak slaag.

“Toch verloren met dikke cijfers van een mindere tegenstander puur op wilskracht en mentaliteit”, klonk het teleurgesteld bij de verliezende oefenmeester Omid Chaab.

“We hebben de wedstrijd van onszelf verloren. De eerste helft gedomineerd, maar niet kunnen scoren door het compact verdedigende TPO. Met 0-0 de rust in en binnen tien minuten na rust staat het 3-0 en geef je de wedstrijd weg door het het collectief falen van Advendo. Na balverlies niet willen omschakelen en naar je collega wijzen.”

“TPO bleef vanuit omschakelingen ons pijn doen. Halverwege de tweede helft lopen de emoties hoog op bij Advendo en krijgt Erdinc Ünal twee keer geel en rood wegens commentaar op de arbitrale leiding. De teleurstelling was op dat moment zo hoog bij Advendo en TPO heeft daar heel slim gebruik van gemaakt. Af en toe zag je de klasse van het nieuwe Advendo, maar bij de omschakeling moest het in de blessuretijd van de wedstrijd nog twwe doelpunten incasseren.”

“Al met al een mentale les voor deze groep.
Als je kwalitatief beter ben maar mentaal minder dan red je het ook niet in de 5de klasse zondag. Dat is de les dat het team mee moet nemen richting de komende wedstrijden”, aldus de trainer tegen Voetbalinbreda.nl.

TPO – Advendo 5-0 (0-0)
1-0, 2-0, 3-0, 4-0 en 5-0 TPO.