Datum: vrijdag 22 november 2019, 12:11 - Auteur: Redactie

Trainer Arno Gabriëls zegt Beek Vooruit na zes jaar vaarwel

Het voelt raar om te typen, maar na zes jaar moet Voetbalinbreda.nl het tóch doen: Arno Gabriëls vertrekt na dit seizoen bij Beek Vooruit.

Gabriëls werd eerder dit decennium aangesteld in Prinsenbeek, nadat hij successen behaalde bij Klundert. Op dat gebied was de koek ook op sportpark de Heikant niet op, want de oud-speler promoveerde naar de zondag tweede klasse, waar de oranjehemden nu al een paar jaar stabiel meedoen. Nu zijn zesde seizoen in gang is, komt er verandering.

“Ik stop aan het einde van het seizoen. Dit heb in goed overleg met de club besproken. Is voor beide partijen het juiste moment”, vertelt de sympathieke oefenmeester vrijdag aan ons. “Er komt dan toch een eind aan de mooie periode die ik heb gekend bij de club. Mooie prestaties geleverd de afgelopen jaren en dit seizoen willen we dan ook goed afsluiten en daar zullen we alles aan doen.”

”Was een moeilijke keuze, maar het is het juiste moment. Je merkt dat er van beide kanten een nieuwe uitdaging nodig is. De onderlinge verstandhouding is nog steeds goed, maar verandering is ook nodig voor mij, de spelers en de club. De club zou me wel willen behouden, maar dan in een andere rol. Ik zou zelf wel op het veld willen blijven staan en zal uitkijken naar andere club. Maar die optie houd ik ook open”, besluit Gabriëls.