Datum: dinsdag 10 mei 2022, 13:44 - Auteur: Redactie

Groen-Wit verwelkomt Richardson, Van Galen gaat

De eerste overschrijvingen vinden al plaats ruim een maand voor de deadline en bij zondag derdeklasser Groen-Wit staan er al grote veranderingen gepland. Spits Tijn van Galen verkast naar zondag eersteklasser Rood Wit, terwijl Cheyondre Richardson (foto, boven) WDS ’19 verlaat om in Princenhage te komen ballen, zo weet Voetbalinbreda.nl.

Richardson brak door als piepjonge tiener bij de selectie van Boeimeer en werd zelfs opgepikt door zondag Hoofdklasser Baronie, waar hij ook doelpunten maakte, maar daarna kwam de klad er een beetje in bij het talent uit de Haagse Beemden. De aanvaller ging naar Kruisland, RFC en maakt nu samen met zijn teamgenoten een slecht seizoen mee bij WDS in de zondag vierde klasse C. Desalniettemin is hij nog altijd ambitieus om zijn potentie in te lossen en Groen-Wit is blij met zijn komst.

Maar de club van de Postillonstraat kan geen beroep meer doen na de zomer op Tijn van Galen (foto). De spits brak door bij Groen-Wit, probeerde het bij zondag Hoofdklasser Baronie en Almkerk, maar keerde toch terug bij Groen-Wit. Ook hij heeft ambities en maakt wederom een stap hogerop. Tot slot heeft de trainer van volgend seizoen, Oualid Saadouni, Yazid Shrir tot zijn beschikking. Hij pendelt bij Unitas ’30 tussen het eerste en het tweede en is het neefje van Groen-Wit-aanvoerder Abdel Zerai.