Datum: zondag 12 november 2023, 17:05 - Auteur: Redactie

Trinitas Oisterwijk zet Groen-Wit compleet voor schut

In 3B beleefde Groen-Wit een zeldzame nederlaag zondagmiddag. Trinitas Oisterwijk maakte gehakt van de regerend bekerkampioen.

De club uit Princenhage was de laatste weken opgeleefd en kon bij Trinitas al binnen tien minuten juichen dankzij een goal van de in vorm verkerende Yazid Shrir. Maar de snelle Bredase treffer werkte als doping voor de gastheren. Nog voor rust boog de thuisclub het om: 2-1.

Wat er zich in de tweede helft afspeelde was beschamend voor het team van coach Oualid Saadouni, want het werd een ontluisterende nederlaag met zes tegentreffers. Hoog tijd voor Voetbalinbreda.nl om met routinier Imad Zriouil, de linksback van Groen-Wit, te praten.

De sympathieke Bredanaar begint zijn verhaal met een diepe zucht. “We zijn te wisselvallig. De ene keer leveren we strijd en energie en goals en de andere keer vallen de tegengoals veel te makkelijk en kunnen we zelf onze kansen niet afmaken. Dit was een wanvertoning.”

“Al met al was het voor rust niet slecht en kregen we na rust genoeg kansen om het recht te trekken, maar na de 3-1 viel het als een kaartenhuis in elkaar. Het is niet dat zij heel goed waren, maar wij waren heel slecht in zowel de afronding als het voorkomen van goals.”

Trinitas Oisterwijk – Groen-Wit 6-1 (2-1)
0-1 Yazid Shrir, 1-1, 2-1, 3-1, 4-1, 5-1 en 6-1 Trinitas Oisterwijk.