Datum: zondag 5 november 2023, 22:02 - Auteur: Redactie

TSC deelt een flinke tik uit aan Moerse Boys en kijkt omhoog

Promovendus TSC heeft zondag een uiterst lekkere middag beleefd. Het versloeg degradant Moerse Boys in het hol van de leeuw en haakt aan bij de subtoppers van 1E.

Na een goede start van de campagne zat de equipe van coach Ad Looijmans een beetje in de penarie de laatste weken. Zeker met het oog op het komende vrije weekend was TSC dus bijna verplicht om beterschap te tonen en dat deed het. In de stromende regen speelden de blauwhemden de oranjehemden zoek.

Joury den Boogert brak de ban, waarna topschutter Jeroen Ooms een dubbelslag uit zijn hoge hoed toverde. Hij startte het seizoen furieus in het bekertoernooi en de begin van de competitie, maar was net als zijn ploeg even stilletjes de laatste weken, maar de van TVC Breda overgekomen aanvaller sloeg weer toe mede door een fraaie assist van invaller Berry de Ram.

Aanvoerder Ryan Snoeren, die niet fit genoeg was om te spelen, had wel genoten langs de lijn, zo verzekerde hij aan Voetbalinbreda.nl. “De mannen hebben het stuk voor stuk goed gedaan. We vormden een eeinheid en dat was heel goed om te zien. Vieze meters maken voor elkaar, daar begint het mee en dat misten we de voorbije weken. Ik ben trots op ons team en de verdiende zege.”

Moerse Boys – TSC ZO 0-3 (0-0)
0-1 Joury den Boogert, 0-2 en 0-3 Jeroen Ooms.