Datum: zondag 21 januari 2024, 19:09 - Auteur: Redactie

TSC ZO verzuimt de tweede positie te bemachtigen

Op het terrein van Erp verspeelde promovendus TSC zondag dure punten in 1E. Na een comfortabele voorsprong tijdens de pauze, ging het mis in de tweede helft.

Bij de laagvlieger kwam het bezoek uit Oosterhout in een riante uitgangspositie terecht. Nota bene door de twee jonge Bredase aanwinsten van afgelopen zomer, werd de ruststand zeer comfortabel voor de formatie van trainer Ad Looijmans. Topscorer Jeroen Ooms (foto) produceerde de openingstreffer en tiener Romano Rijndorp verdubbelde de marge.

Maar in het tweede bedrijf viel de blauwe ploeg zwaar tegen. Erp wachtte echter tot de laatste tien minuten om het duel bijna volledig te kantelen. In de 80ste minuut viel de aansluitingsgoal, waarna in de slotminuut de onvermijdelijke gelijkmaker werd genoteerd. En het kon nog erger worden, maar diep in blessuretijd liet Erp het na om de winnende te maken.

Een hard gelag uiteindelijk voor TSC, dat bij winst als nummer 2 het weekend af kon sluiten. Het duel van komend weekend thuis met koploper RBC was dan ook een heuse topper geweest.

Erp – TSC ZO 2-2 (0-2)
0-1 Jeroen Ooms, 0-2 Romano Rijndorp, 1-2 en 2-2 Erp.