Datum: zondag 27 november 2022, 18:03 - Auteur: Redactie

TSC klopt concurrent WSC en maakt jacht op koppositie

In 2D is TSC in bloedvorm. Zondagmiddag wonnen de Oosterhouters knap bij WSC, waardoor de tweede plek achter Emplina meer dan hoopvol is.

In Waalwijk was mede-hoogvlieger WSC een lastige tegenstander voor TSC. De Waalwijkers konden hun aanhang echter niet belonen met doelpunten, al hadden ze daar wel de kansen voor. Daarentegen was TSC zeer effectief. Het was namelijk Bart Dirven die de score opende en het meegereisde publiek een warm gevoel bezorgde. En het werd nog mooier. Zijn achternaam past niet bij een goaltjesdief, maar toch prikte Nino Doelman wederom een goaltje binnen. WSC kon daar niks meer aan veranderen: 0-2.

“Dit was een zakelijke overwinning, we zijn erg blij met de drie punten. Met name de leiding die Vincent van Hoof (ex-RKC  Waalwijk) nam, daardoor stond de verdediging erg goed. We hebben bijna niks weggegeven en uiteindelijk hebben we een terechte overwinning geboekt. Ondanks een slechte wedstrijd en vele blessures, winnen we weer. Dat laat zien dat we een goede groep hebben”, jubelde Ryan Snoeren. Maar hoe gaat het met zijn zware blessure intussen? De aanvalsleider legt het uit aan Voetbalinbreda.nl.

“Ik ben vrijdag voor het eerst naar de fysio geweest en de resultaten waren erg goed. Ik heb meer kracht in mijn achillespees dan wat normaal is na een gipsbehandeling. We gaan nu hard werken om maart 2023 te halen, dan kan ik in de beslissende potten minuten gaan maken. Dan spring ik een gat in de lucht. Wil echt kampioen worden linksom of rechtsom.” Vooralsnog is TSC daar echt kansrijk voor. Met slechts twee punten minder dan de lijstaanvoerder is de race in elk geval goed begonnen voor de blauwhemden.

WSC – TSC 0-2 (0-1)
0-1 Bart Dirven, 0-2 Nino Doelman.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss