Datum: zondag 14 mei 2023, 16:12 - Auteur: Redactie

TSC stuurt Trinitas Oisterwijk hardhandig van sportpark de Warande

TSC ZO komt in vorm vlak voor de nacompetitie. Zondagmiddag won de hoogvlieger van middenmoter Trinitas Oisterwijk in 2D.

De gastheren begonnen erg matig. Toch kwamen ze op 1-0 door een mooie aanval die Bas Blokdijk afmaakte op aangeven van Youry den Boogerd. Door een eigen fout hielp TSC Trinitas echter in het zadel en was het opeens 1-1. Na rust was er een opening van Ryan Snoeren op Blokdijk; Snoeren liep zelf in volle sprint door op 35 meter van de goal, Blokdijk zag hem lopen en schilderde de bal perfect op zijn hoofd. Snoeren knikte de bal lekker binnen vanaf meter of elf.

Vanaf toen kwam de ploeg van coach Ad Looijmans niet meer in de problemen en maakte de naar SCO verkassende Nino Doelman nog twee goede goals. “Nog twee potten deze competitie en hopelijk is iedereen straks in vorm voor de nacompetitie”, aldus doelpuntenmaker Snoeren na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

TSC ZO – Trinitas Oisterwijk 4-1 (1-1)
1-0 Bas Blokdijk, 1-1 Trinitas Oisterwijk, 2-1 Ryan Snoeren, 3-1 en 4-1 Nino Doelman.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss