Datum: zondag 16 oktober 2022, 15:12 - Auteur: Redactie

TSC velt laagvlieger Helvoirt en houdt aansluiting met de top

TSC is lekker bezig in 2D. Zondagmiddag kwam Helvoirt op bezoek in Oosterhout, maar keerde huiswaarts met een dikke nederlaag.

Het duurde op sportpark de Warande gewoonweg te lang vooraleer TSC de wedstrijd besliste tegen Helvoirt. Bart Dirven opende de score, maar daarna beloonden de blauwhemden zichzelf niet en bleven de Oost-Brabanders in de wedstrijd. Pas in de slotfase werd het vonnis geveld over de gasten.

De in vorm verkerende Tim Rubenkamp was uiteindelijk verantwoordelijk voor de late dubbeslag en stuurde Helvoirt daarmee onverrichter zake huiswaarts. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met de geblesseerde sterspeler Ryan Snoeren (foto, rechts), die betrokken als hij is, alles in de gaten houdt voor ons.

“Wij waren de hele wedstrijd veel beter dan Helvoirt, maar we hadden deze wedstrijd echt veel eerder in het slot moeten gooien.” TSC staat nu vierde met zeven punten uit drie duels en kan dus nog stijgen, aangezien de meeste clubs vier potjes hebben afgewerkt. Dinsdag komt Unitas ’30 op bezoek in de beker.

TSC – Helvoirt 3-0 (1-0)
1-0 Bart Dirven, 2-0 en 3-0 Tim Rubenkamp.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss