Datum: zaterdag 23 september 2023, 18:38 - Auteur: Redactie

TSC ZA begint campagne met driepunter bij RWB

TSC is de vierde klasse zaterdag uitstekend begonnen. De Oosterhouters wonnen op het gras van RWB na een sterke eerste en solide tweede helft.

Het was Danilo Maton die in Waalwijk de score opende. In het bekertoernooi was hij al regelmatig trefzeker, maar nu ook tijdens de competitieopener. En de droomstart van de blauwhemden werkte als doping. Jeroen de Vos verdubbelde de marge en leek zowaar een makkelijke middag te bezorgen voor TSC. Maar niets was minder waar. Rood Wit Blauw, zoals de volledige naam luidt van RWB, kwam voor de pauze terug in de strijd: 1-2.

In de tweede helft maakten beide teams er een spannende wedstrijd van, maar er werd niet meer gescoord. “RWB-uit is nooit een makkelijke. Na rust hebben we goed verdedigd met een onze uitblinkende Juan Pablo Ramirez onder de lat die een paar geweldige reddingen had”, aldus de trotse routinier Jan Joosen na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

RWB – TSC ZA 1-2 (1-2)
0-1 Danilo Maton, 0-2 Jeroen de Vos, 1-2 RWB.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss