Datum: zaterdag 29 oktober 2022, 14:41 - Auteur: Redactie

TSC ZA haalt voor eigen publiek hard uit tegen SSC ’55

Eindelijk wint TSC ook in 4D. Na de succesvolle bekerwedstrijden van de laatste maanden is de nieuwe ploeg uit Oosterhout nu ook in de competitie een winnaar gebleken: SSC ’55 was het slachtoffer zaterdag.

Na een prachtige overwinning afgelopen week in de bekerstrijd op derdeklasser NEO ’25 was nu hun naaste buurman aan de beurt. Vierdeklasser SSC ’55 uit Sprang Capelle zou TSC even laten zien dat je niet ‘zomaar’ de clubs uit Sprang Capelle kan verslaan. Vanaf het begin af aan was er maar één ploeg die de boven toon voerde en dat was het team van Yelle Rompa, met trots TSC Zaterdag-1. Wat speelde ze onbevangen en met veel inzet.

Eerste helft

Deze zaterdag zou elke tegenstander het moeilijk hebben gehad tegen dit ontketend TSC. Ze gingen door het vuur als het moest. Over alle linies waren ze de mannen uit Sprang de baas. Al in de 18e minuut was het raak. Laatste man, zeker niet de kleinste op het veld, Jeroen de Vos maakte met een mooie kopbal de 1-0. Meer dan eenmaal geel voor SSC’55 voor rust zat er niet in. Sterker nog de 2-0 had een feit geweest als de lat TSC niet van score had afgehouden.

Tweede helft

Na de thee leek het er even op dat SSC’55 terug in de strijd kwam . Echter dat was gezichtsbedrog. Door doelpunten van Joey Hoefnagels 2-0 en Kay van Wanrooy 3-0 en even later zelfs de 4-0 was de strijd gestreden.

(bron: oosterhout.nieuws)

TSC ZA – SSC ’55 4-0 (2-0)
1-0 Jeroen de Vos, 2-0 Joey Hoefnagels. 3-0 en 4-0 Kay van Wanrooy.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss