Datum: zaterdag 12 november 2022, 17:22 - Auteur: Redactie

TSC ZA veegt hekkensluiter DVVC met gemak van de mat

In 4D blijft DVVC laatste met een puntje. Zaterdagmiddag ging de ploeg uit Dongen op bezoek bij TSC, dat het thuispubliek vermaakte met een eclatante zege.

Op sportpark de Warande genoot alleen de thuisclub. Na een aantal moeilijke wedstrijden als nieuwkomer op de ranglijst, was het deze keer genieten van veel goals. Topscorer Stefan Kok brak de ban, waarna Joey Hoefnagels de ruststand op 2-0 bepaalde. TSC draaide na rust nog beter, want Wouter van Steijn besliste de derby definitief: 3-0. Op dat moment maakt Kok zijn tweede treffer van de middag en was het wachten op een monsterscore. Het slotakkoord was voor Maikel Priest, die ook nog een goaltje meepikte.

“We hebben een mooie winst geboekt vandaag”, vertelt de trotse TSC-assistent Jan Joosen na afloop tegen Voetbalinbreda.nl. “Ik wist dat het goed ging komen vandaag, onze jongens waren de hele week al scherp.” In het uitkamp was de stemming minder: Guus de Jong sprak met ons. “We probeerden na rust te forceren, maar toen liep de score hoger uit, helaas. We weten dat dit een opbouwjaar is met bijna een volledig nieuw team. Dus we blijven de moed erin houden om elke week een stap de goede richting in te zetten.”

TSC ZA – DVVC 5-0 (2-0)
1-0 Stefan Kok, 2-0 Joey Hoefnagels, 3-0 Wouter van Steijn, 4-0 Stefan Kok, 5-0 Maikel Priest.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss